Spännande planering inför framtiden!

Hej allihopa!

Vi på flickornafitness har haft otur ända sedan gymintruktionen på actic - alla i gruppen har varit sjuka vilket har gjort att vi inte har kunnat följa vårat aktiva 5dagars träningsschema. Så nu känner vi det är dags att ta tag i andra saker förutom att bara träna.

Både den här veckan och nästa vecka kommer det hända spännande saker:

Förutom att träna kommer vi...

Torsdag 2/2: Använda projekttiden till att skriva ner frågor som ska ställas till dietisten Jenny!

Tisdag 8/2: Använda projektiden till att jobba med vår slutprodukt där resultat ska presenteras. Detta ska lämnas in i slutet av april egentligen, men eftersom loppet som vi ska springa är 7 maj kommer vi få lämna in uppsatsen senare. Jag tror inte det är så många andra som har börjat jobba med sin projektuppsats, men vi känner att det är smartast att börja skriva så att det inte blir så stressigt i vår!

Torsdag 10/2: Klockan 14 denna torsdag ska flickornafitness intervjuva dietisten Jenny. En dietist är en källa till kunskap inom kost och näringslära! Samtidigt som en dietist kan ge råd om hur man ska äta för att minska i vikt, kommer vi att fokusera på hur vi ska äta för att göra vår träning så effektiv som möjligt och må så bra som möjligt både fysiskt och psykiskt! Detta har vi sett fram emot länge och det kommer bli väldigt intressant vad hon har att säga och vad hon kommer att svara på våra frågor! Våra hoppas att vi liknande vårat träningsschema kommer att lägga upp ett slags schema för hur vi ska äta för att nå vårat mål - att klara av en halvmarathon!

Vi kommer garanterat att publicera våra frågor och Jennys svar på bloggen!
/Hanna!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0