allt för hälsan

Imorgon ska jag Elin och Hanna åka till Stockholm för att gå på Sveriges största och ledande hälsomässa. Mässan är i älsvsjö och pågår under fredag , lördag och söndag.
Själva mässan är uppdelad i 5 huvudområden.

Träning & Motion
Allt om träning för den som tränar själv eller tränar andra. Träningsformer, kostupplägg, rehabiliteringsträning, redskap, träningspsykologi, ledarskap, behandlingsmetoder.

Kropp & Själ
Att må bra handlar inte bara om att äta och träna rätt. Hur vi trivs med våra relationer och vardagen spelar en minst lika viktig roll. Psykologi, välbefinnande, föräldraskap, sex och samlevnad, ung hälsa, mental träning.

Kost & Energi
Mat som får oss att må bättre, kosttillskott som bidrar till mer energi, vanliga läkemedel, naturläkemedel, GI-mat, stenålderskost, viktminskning, egenvård. De flesta vet att allsidig och varierad kost är bra för kroppen. Men ibland räcker varken tiden eller orken till.

Behandling & Relax
Akupressur, taktil stimulering, zonterapi, massage, shiatsu, kiropraktik, naprapati, osteopati, hudvård, tandvård. Tack vare både klassiska och nya spännande former av behandlingar får både kropp och själ vad som behövs.

Naturlig Skönhet
2009 års nya avdelning Naturlig Skönhet som sorterade under området Behandling & Relax blev en riktig hit. Därför ligger Naturlig Skönhet i år som ett eget område i mässan. Här samlades företag inom hudvård och behandlingar som ger rådgivning till både kvinnor och män i olika åldrar. Örter, botaniska oljor, ekologiska och näringsrika produkter etc.

För att läsa mer om mässan gå in på http://www.alltforhalsan.se/ 

Vi tycker tror iallafall att det här kommer bli en mycket rolig och givande eftermiddag/kväll! Självklart kommer vi ta bilder och sammanfatta mässan och dela med oss av den kunskap vi får. Så håll utkik. Vi ses där!

p.s som ni kanske märker blir det inte mycket bloggande för hanna och elin men dom kämpar med Matte C pluggande. Dom är snart back on track!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0