7 november

Lov innebär ju för det mesta att man byter ut allt det vardaliga samt alla rutiner och gör något helt annat. En utlandsresa, sova tills man är hundra procent utvilad, umgås med nära och kära och helt enkelt bara göra det man känner för stunden. Jag har nog fått med det mesta av detta, dock har det ju inneburit att träningen komit en aning i skymundan. Aja baja! Men ibland måste det ju få vara så också.

Det här med att åka utomlands brukar ju faktiskt resultera i att man kanske skippar träningen helt , men egentligen är det ju bara så enkelt om tiden finns det vill säga. Packa ner ett par löpar skor. Varför inte ta en springtur eller powerwalk och samtidigt upptäcka miljön runt omkring en! En riktig kombo. Dock har jag befunnit mig i Tyskland och i Schweiz och haft full rulle hela tiden, men annars är det ju helt perfekt!

Imorgon är det måndag, ny vecka och nya tag. Framför oss har vi en riktigt tung månad skolmässigt där plugget kommer ta en hel massa tid. Men det är bara att hålla ut och få in träningen i schemat. Det har ju varit lite bloggtorka här på senaste tiden men förhoppningsvis blir det snart ändring på det. Keeep in touch så slänger vi snart in mer träningstips och updates om hur det går för oss. Pusss på er / Erika


tänk att ta en springtur på den här härliga strandpromenaden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0